RECENSIES

bijgwewertk

Waardevrij & liefdevol

‘’Ik heb Stephanie een jaar geleden leren kennen. In het afgelopen jaar hebben wij meerder keren met elkaar samengewerkt, gespard & geleerd en zijn gegroeid in ons eigen proces.

Ik zie Stephanie als een zacht & liefdevol mens die echt is en openstaat voor jou als persoon. Ze heeft mij laten voelen dat ze mij ziet als mens, als ziel en dat ik oké ben. Ze is oprecht geïnteresseerd in de mens die ik was & ben en accepteert de hele volledigheid. Ze is zacht maar ook doortastend in de manier van vragen en in haar reflectie. Ze durft door te vragen en de vinger op de zere plek te leggen, zonder oordelend te zijn. Ik vind dat een prachtige eigenschap!

Ze staat heel mooi open voor- en in haar eigen ontwikkelingsproces en is bereid om zich daarin kwetsbaar op te stellen en zichzelf te laten zien. Ze heeft een grote mate van zelfkennis en zelfreflectie en durft aan te gaan om aanpassingen te doen in haar eigen leerproces. Hierdoor blijft ze steeds in ontwikkeling haar kennis & kunde te vergroten.

Els

Bijzonder & mooi

Wat heb ik een mooie intense en waardevolle reading van Stephanie mogen ontvangen. Mooi, duidelijk, liefdevol, herkenbaar, ontroerend. Wat gaaf dat jij zo mooi in verbinding staat met ‘boven’. Wat doorkomt communiceer je kristalhelder. Het is een voorrecht een reading van je te hebben ontvangen. Wat ben ik blij dat jij jouw gave deelt. Dank je wel.

Bernadette

Discreet, kundig & professioneel

Het was mijn eerste kennismaking met readings. Heel bijzonder hoe Stephanie rake zaken weet te benoemen waardoor er voor ons meer helderheid ontstond m.b.t. onze hulpvraag. Stephanie gaat heel discreet, kundig & professioneel te werk. Absoluut een mooie ervaring.

Gaby

Behulpzaam

“Ik heb Stephanie ervaren als een lieve vrouw en behulpzame coach; ze weet precies de nodige vragen te stellen om bij jezelf na te gaan waar je eigenlijk naar zoekt’’.

Ivana

Spot on

Lieve Stephanie,

Wij lopen al wat langer met elkaar op en zijn bevriend geraakt. Nu jij de keus hebt gemaakt om readings te gaan geven voor dieren voelt het alsof alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen. Want de dierenwereld is zo diep verbonden met de mensenwereld, dat deze eigenlijk niet los kan bestaan. Onze drie viervoetige poezendames zijn daar in ons gezin het bewijs van. Ze zijn onze helpers en maatjes met snorharen. Jij geeft ze, door wat je doet een stem en hierdoor maak je het mogelijk dat wij steeds beter op elkaar afgestemd raken. Dankbaar voor wat je doet en jouw Zijn.

De readings zijn in onze beleving spot-on. En we herkennen onze lieve dames erin terug. Zo fijn om nu meer te weten te komen over wat ze fijn vinden en bij ze speelt. Want ook al spreek ik Lichttaal, kattentaal is toch best wel een uitdaging. Dank je wel dat je dit doet! Ook namens Joy, Sunee en Knut.

Doriene

Professioneel

‘’Stephanie is een pure en fijne persoonlijkheid. Ze is betrokken en professioneel. Ik voelde mij gehoord, vertrouwd en op mijn gemak tijdens de verhelderende gesprekken. Ze stelt de juiste vragen, die je verder aan het denken zet, waardoor je dieper tot de kern komt. Bij mij heeft dat geleid tot nieuwe inzichten en de kracht om dit om te zetten in actie. Ik kijk terug op een coachtraject wat mij heel veel heeft gebracht en nu nog brengt. Heel waardevol, dankjewel!’’

Natascha

Resoneert enorm

Stephanie heeft voor mij een reading gedaan. Ze heeft antwoorden gekregen op voor mij belangrijke vragen om weer verder te komen in het proces van heling. Het resoneert enorm en ik kan er ook echt wat mee. De reading moest even op mij inwerken maar nu kan ik wel de vinger op mijn struggles leggen met dank aan Stephanie. Ik heb al de eerste stappen gezet met deze informatie en dat voelt als verlichting. Heel erg bedankt Stephanie.

Anette

Doortastend

Ik kwam bij Stephanie omdat ik steeds tegen hetzelfde aanliep en mijn vriendin adviseerde om eens met haar te praten.

Ik weet nog goed ik een beetje een hindernis voelde om met een coach te praten..

In het eerste gesprek stelde Stephanie mij direct om mijn gemak en kreeg ik het gevoel dat ze mij zou kunnen helpen hierbij.

In de coachgesprekken lukte het haar om mij het geheel anders te laten zien maar ook wat mijn rol erin is. Dit was een echte eye opener.

Ik ben Stephanie erg dankbaar en kom zeker terug als ik weer ergens tegen aan loop.

A. C.

Zachte, liefdevolle & bekwame vrouw

Onlangs kreeg ik een reading van Stephanie. Allereerst; haar welkom is zacht en liefdevol, waardoor het direct vertrouwd voelt om vragen te stellen en je open te stellen voor de informatie die komen gaat. De inhoud van de reading kwam voor mij eerst wat heftig over maar wel helemaal in lijn met de thema’s waar ik mee bezig was. Een rauwe maar eerlijke reading op de vragen die ik gesteld had. Ik kon er mee verder en toepasbaar maken in mijn dagelijks leven. Haar nazorg is prettig; overzichtelijk, duidelijk, clean en geen verdere poespas. Een zachte, liefdevolle en bekwame vrouw.

Froukje

Spiritueel

Stephanie heb ik leren kennen als een prachtige spirituele vrouw. Zij onderzoekt vanuit liefde wat er bij anderen nog verborgen zit en in het licht mag komen. Dat doet ze door de juiste vragen te stellen zodat je op jouw tempo, vanuit veiligheid je eigen stappen mag zetten.

Margo

Helder

De reading die ik ontving van Stephanie was heel helder! Het was de eerste keer dat ik een schriftelijke reading ontving. En dit beviel mij erg goed! Hierdoor had ik zelf de mogelijkheid om de woorden meerdere keren terug te lezen, wat enorm bijdroeg aan het proces. Er zijn heel wat puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Enorm dankbaar voor deze zuivere en heldere reading van Stephanie! Bijzonder om te mogen ontvangen! Zeker een aanrader!

Angela
Scroll naar boven